Regler for Saunaen

1. Du skal altid i vandet før du må gå ind i saunaen. Også om vinteren.

2. Du skal sidde på et tørt tykt håndklæde i saunaen. Der må ikke være hud på træ. Der skal derfor være håndklæde under dine fødder, numse og bag din ryg

3. Når du går ud og bader tager du dit håndklæde med ud, også når du vil tilbage i saunaen. Du kan ikke reservere plads i saunaen med dit håndklæde.

4. Du må kun tage håndklæder med ind i saunaen. Du må ikke have badetøj, badetøfler, vandflasker, mobiler eller andet med ind i saunaen. Du må dog gerne have saunahue på.

5. Du må ikke hælde vand på ovnen

6.Den store damesauna bliver stillesauna fra ca oktober 2023, der kommer nærmere besked herom. I  alle andre saunaer må der snakkes. Alle må blande sig i den snak der foregår i saunaen , og vi foretrækker snak som alle kan være med i. Eller sagt med andre ord :  snak om private forhold og cafesnak er ubehageligt at høre på for andre. 

7. Udfør ikke personlig pleje i saunaen, såsom for eksempel hudskrub, dyrk ikke yoga, gymnastik  og åndedrætsøvelser, læg dig kun ned hvis du på det nærmeste er alene i saunaen, og tænk over hvordan du sidder.  Det er god stil at sidde med benene samlet . Det er ikke god stil at kæle med kæresten din. 

8. Glæd dig over vores dejlige saunaer , slap af og lad dagens trakasserier svede ud. Hjælp med at alle får en god oplevelse i saunaen, vi er  sårbare når vi sidder nøgne i saunaen.

9. Hold øje med dem der bader og pas på hinanden. 

10.  Og sørg for at drikke vand inden du går i saunaen. Pas på du ikke overbelaster din krop med for mange ture i sauna og koldt vand. Det er bedre at komme igen en anden dag.