_MG_2535

Velkommen til Det Kolde Gys

Nyheder

 

Velkommen til vores nye hjemmeside

1. maj 2023

Bær over med os, det har været en svær fødsel, og barnet er ikke flyvefærdig endnu. Vi fylder på og flasker op, og bliver nok aldrig helt færdig.


Vi byder de offentlige badere velkommen

1. maj 2023

Fra 1. maj til 30. september har alle adgang til at bade fra fællesafdelingen på  Helgoland. Herre og dameafdelingen er  kun for medlemmer i perioden frem til Sankt Hans og fra 28. august . 

Fra Sankt Hans til søndag den 27. august er der livreddere på Helgoland fra kl 10 til 18. 

Når der er livreddere, er der adgang for offentligheden til  herre og dameafdelingen

Der etableres et fælles nøgen område for voksne på fællesafdelingen . 

____________________________________________________________________


Generalforsamling

24. april 2023

Vi holder ordinær generalforsamling den 31. maj 2023 kl 19.00 i Amager Bio

Vi beder om tilmelding hvis du kommer til GF, så vi ved lidt om  hvor meget fortæring vi skal bestille . Du tilmelder dig under arrangementer

————————————————————————————————-

Gæstedage 2022/2023
31. oktober 2022

Der er gæstedag den første søndag i hver måned fra kl 9 til kl 12 , fra november til april, første gang den 6. nov. Herefter 4. dec, 1. januar, 5. februar, 5. marts og 2. april.

Når der er gæstedag må medlemmer tage ikkemedlemmer med . Man skal være sammen med sine gæster hele tiden, så hvis det er gæster af modsat køn kan det i sagens natur kun foregå på fælles. Der kan tages gæster med på samtlige afdelinger. Børn må dog kun være på fælles. Gæster, også børn, skal overholde samme regler som medlemmer. Det er dit ansvar, at dine gæster er i vandet før sauna, og ikke har badetøj og badesko på i sauna osv . Alle regler for saunabrug skal overholdes. Du har ansvaret for dine gæsters sikkerhed. Gæster skal forlade anlægget senest kl 12.

Vi forventer at du kun tager et par gæster med samtidig. Der skal være plads til alle. Du kan tage flere med, hvis de kun skal se dig bade og altså ikke skal bruge vores faciliteter, eller de kun skal i vandet. Det er ikke et offentligt arrangement. Det er dine gæster, der kan medtages.

Du kan bruge barnevognslågen, når du skal have dine gæster med ud på Helgolan4